Titel lijkt uit zicht voor Van Dijk: "Kan nog van alles gebeuren"

8 mei 2022, 14:40

Virgil van Dijk baalt als een stekker dat Liverpool er niet in slaagde om afstand te nemen van Tottenham Hotspur. De titelkandidaat kwam in eigen stadion niet verder dan 1-1 en dat zijn dure punten in de strijd om het kampioenschap. Manchester City ruikt nu zijn kans.

Na de wedstrijd werd Van Dijk bij Ziggo Sport gevraagd naar zijn gevoel over de titel. "Dat is lastig te zeggen. Maar ik baal enorm dat we hier twee punten hebben laten liggen. Je weet dat ieder puntenverlies het einde van de race kan zijn omdat City zo goed is. Hopelijk scoren ze niet weer binnen een paar minuten. Dan is het voor mij niet meer leuk om te kijken."

Manchester City speelt later vandaag (17.30 uur) een thuiswedstrijd tegen Newcastle United. De manschappen van manager Josep Guardiola kunnen het gat met Liverpool dan vergroten naar drie punten. Er staan na vandaag nog drie speelrondes op het programma in de Premier League. City treft ook nog Wolverhampton Wanderers, West Ham United en Aston Villa.

Liverpool speelt op zijn beurt nog tegen Villa, Southampton en Wolverhampton. De ploeg van Van Dijk lijkt hoe dan ook geen misstap meer te kunnen begaan. "Wij moeten de rest van onze wedstrijden proberen te winnen, dat hadden we vanavond ook moeten doen. Dan gaan we het zien, er kan nog van alles gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen