Opvallende uitspraak Kramer: "Dan kan ik bij Feyenoord mee"

8 mei 2022, 11:45   Bijgewerkt: 8 mei 2022, 12:29

Michiel Kramer is ervan overtuigd dat hij niet op het niveau speelt dat hij aankan. Hoewel de 33-jarige spits de afgelopen seizoenen in de kelder van de Eredivisie speelde, denkt hij nog mee te kunnen bij Feyenoord.

"Als ik geconcentreerd en gefocust ben, dan kan bij Feyenoord mee", stelt Kramer bij ESPN. De boomlange aanvaller speelde tussen 2015 en 2018 voor de Rotterdamse club. In zijn debuutseizoen maakte hij veertien competitiedoelpunten in dertig wedstrijden. Dat was ook het enige seizoen waarin hij veel aan spelen toekwam bij Feyenoord.

Na omzwervingen bij Sparta Rotterdam (huur), Maccabi Haifa en FC Utrecht en ADO Den Haag streek Kramer afgelopen zomer neer bij RKC Waalwijk. Namens de club uit Noord-Brabant maakte hij dit seizoen tien doelpunten. Dat de spits niet op een hoger niveau speelt, ligt volgens hem puur aan hemzelf. "Ik heb sommige trainingen als een bezigheid gezien en niet als een mogelijkheid om me te ontwikkelen of beter te worden. Daar ligt voor mij volgens mij de valkuil. Dat heb ik al van jongs af aan gehad", aldus Kramer.

De afgelopen jaren heeft Kramer naar eigen zeggen veel geleerd. "Als ik de rust die ik nu heb zeven jaar geleden had, dan had ik misschien nog bij Feyenoord gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2005-2008? Zo oud is hij ook weer niet dacht ik. 2015-2018 lijkt me.

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, gelukkig maakt FCUpdate verder nooit fouten in hun artikelen... Als ze nou een goede eindredacteur hadden, dan zou dat al heel veel typo's en foutieve details schelen.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In de kantine achter de snackies kan die wel mee ja ....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen