Kluivert, Rosario en Stengs grijpen naast eerste prijs met Nice

Kluivert, Rosario en Stengs grijpen naast eerste prijs met Nice

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 mei 2022 – De Nederlandse enclave bij OGC Nice is er zaterdagavond niet in geslaagd om de eerste prijs met de club te pakken. De ploeg schopte het dit seizoen tot de finale van de Coupe de France, maar moest het daarin afleggen tegen FC Nantes. De wedstrijd eindigde in 0-1.

Met Pablo Rosario als de enige Nederlander aan de aftrap trapte vanavond af in het Stade de France. Ook oud-Ajacied Kasper Dolberg stond in de basis, terwijl Justin Kluivert vroeg in de tweede helft zou invallen. Alleen Calvin Stengs keek de gehele wedstrijd vanaf de bank toe. 

Het grote kantelpunt in de wedstrijd vond direct na rust plaats. De tweede helft was welgeteld veertien seconden bezig, toen Stéphanie Frappart de bal na een handsbal op de stip legde. Ludovic Blas ging achter de bal staan en faalde niet. Zijn treffer namens Nantes zou zo'n drie kwartier later de winnende blijken.

Mooi bekerseizoen
Zo kwam er een zuur einde aan een verder mooie bekercampagne voor Nice. De ploeg stuntte door in de achtste finale na strafschoppen te winnen van Paris Saint-Germain en vervolgens in de kwartfinale Olympique Marseille met een 4-1 zege uit te schakelen. 

Reacties

gerelateerd