Ten Hag opgelet: United krijgt ongekend pak slaag van Brighton

7 mei 2022, 20:28

Manchester United is zaterdagavond compleet afgedroogd door Brighton & Hove Albion. Op bezoek bij de nummer tien van de Premier League verloor de toekomstige ploeg van Erik ten Hag met liefst 4-0. Om het nog pijnlijker te maken: voor Brighton was het pas de eerste thuiszege sinds 26 december. 

'How shit must you be, we're winning at home', klonk het dan ook vanaf de thuistribunes. De supporters zagen hun ploeg al na een kwartier op voorsprong komen tegen de sterrenformatie van Ralf Rangnick, met onder meer Cristiano Ronaldo gewoon in de basis. Het was de twintigjarige Moises Caicedo die met een droog schot van afstand zijn eerste Premier League-goal maakte en zo United de eerste klap uit delen. 

De volgende drie zouden na rust volgen, waarbij Leandro Trossard de grote man was. Hij bereidde eerste de goals van Marc Cucurella en Pascal Gross voor, om vervolgens zelf met wat geluk de 0-4 binnen te lopen. Zo tekende Brighton voor een van de grootste zeges tegen United dit seizoen. Alleen titelkandidaat Liverpool wist United met 4-0 en 0-5 ook zoveel schade toe te brengen. 

Ten Hag

En dus werd voor Ten Hag nog maar eens bevestigd wat hij al wist: bij Manchester United staat hem een enorme klus te wachten. Dat hij in zijn eerste seizoen geen Champions League zou spelen wist hij al, maar zelfs het Europa League-ticket waar de zesde plek recht op geeft is inmiddels in gevaar. West Ham United en Wolverhampton Wanderers zitten de Mancunians op de hielen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen