Teze wil De Kuip zo stil mogelijk krijgen en Ajax 'op de lip zitten'

7 mei 2022, 18:45

PSV heeft een heel belangrijke zondag voor de boeg. De Eindhovenaren móéten in De Kuip zien te winnen van Feyenoord om de titelrace met Ajax in leven te houden. Jordan Teze gaat de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet.

Eén van de dingen waar Teze vertrouwen uit put, is dat PSV onlangs in hetzelfde stadion nog beslag legde op de KNVB Beker. "De energie die we toen hadden, moeten we ook nu meenemen naar De Kuip. Dan gaat het wel goedkomen." Toch is er dit keer een duidelijk thuisvoordeel voor de tegenstander. "We weten dat De Kuip een mooi stadion is, met trouwe supporters die echt achter Feyenoord staan. Aan ons om De Kuip zo stil mogelijk te krijgen. We moeten zo snel mogelijk op 0-1, 0-2 komen, zodat ze vanzelf minder lawaai gaan maken."

Op het clubkanaal van PSV sprak Teze lovend over zijn aankomende tegenstander en trainer Arne Slot. "Ze hebben goede trainer, tactisch heel slim. Ze zitten er ook gewoon goed in nu. Het is een goed team met veel individuele kwaliteit. Daar moeten we voor oppassen." Zelf zal de verdediger oog in oog staan met publiekslieveling Cyriel Dessers, al is hij daar niet heel erg mee bezig. "Ik ga van eigen kracht uit. Natuurlijk weet ik dat hij veel goals heeft gemaakt, maar ik weet dat ik daar met mijn kwaliteiten iets tegen kan doen."

Titelrace

In de titelrace tegen Ajax moet PSV nog altijd een gat van vier punten zien te dichten, maar toch houdt Teze vertrouwen. "Natuurlijk hebben we niet alles in eigen hand, maar we willen gewoon alle wedstrijden blijven winnen. We weten dat alles op de allerlaatste seconde nog kan veranderen. We willen het niet uit handen geven en hun kampioen maken. We willen op hun lip blijven zitten en dan zien we wel hoe ver we komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen