Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wolves doet Chelsea in 98e (!) minuut pijn, verpest feestje Lukaku

Wolves doet Chelsea in 98e (!) minuut pijn, verpest feestje Lukaku

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 mei 2022 – Chelsea heeft zaterdagmiddag een enorme klap te verwerken gekregen tegen Wolverhampton Wanderers. The Blues waren op weg naar een overwinning, maar in de achtste (!) minuut van de extra tijd - die aanvankelijk slechts zes minuten zou bedragen - maakten de bezoekers de 2-2. Dat terwijl het eindelijk weer de middag van Romelu Lukaku had moeten zijn.

Het was namelijk de 56e minuut van de wedstrijd toen Chelsea een penalty toegekend kreeg na een overtreding op Lukaku. De spits scoorde in heel 2022 nog geen enkel Premier League-doelpunt, maar had nog genoeg zelfvertrouwen om de strafschop op te eisen. Dat bleek ook de juiste keuze: hij stuurde de doelman de verkeerde hoek in en zette Chelsea op voorsprong. Op zijn tweede competitietreffer van 2022 was het een stuk minder lang wachten. Nog geen twee minuten na de openingstreffer kreeg Lukaku de bal mee en haalde hij in een keer uit. Zijn schot was goed genoeg om de keeper kansloos achter te laten: 2-0.

Daarmee leek hij de wedstrijd in twee minuten tijd te beslissen, al was het Trincão die de slotfase toch nog spannend wist te maken. Tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd profiteerde hij van balverlies van Mateo Kovacic, door na een snelle uitbraak erg fraai binnen te schieten. Aan Chelsea om vanaf dat moment de 2-1 voorsprong vast te houden. De ploeg zal hebben gedacht dat die missie geslaagd was toen de zes minuten extra tijd erop zaten, maar de scheidsrechter liet nog even doorspelen. Dat werd Chelsea fataal. In de 98e (!) minuut werd de bal nog één keer de zestien ingeslingerd en was het Conor Coady die de bal binnenkopte en het uitvak deed ontploffen. Op de valreep verloor Chelsea twee dure punten in de strijd om plek drie. 

Crystal Palace - Watford 1-0
Onderin de Premier League is het doek gevallen voor Watford. De ploeg ging met 1-0 onderuit op bezoek bij Crystal Palace door een benutte strafschop van Wilfried Zaha. Met slechts 22 punten uit 35 wedstrijden zijn de veilige plekken nu niet meer te bereiken voor Watford, wiens terugkeer naar de Premier League dus beperkt blijft toch één seizoen. Eerder degradeerde ook Norwich City al, terwijl Everton, Leeds United en Burnley in een felle strijd verwikkeld zijn om niet als derde ploeg af te zakken naar de Championship. 

Overige uitslagen:
Burnley - Aston Villa 1-3
Brentford - Southampton 3-0 Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd