Ten Hag komt opnieuw met hoopgevende woorden over Ihattaren

7 mei 2022, 15:26   Bijgewerkt: 8 mei 2022, 08:10

Erik ten Hag heeft het volste vertrouwen in Mohamed Ihattaren. De twintigjarige middenvelder maakt de laatste weken indruk en maakte zelfs al zijn debuut in de hoofdmacht. Ook vrijdagavond tegen De Graafschap behoorde Ihattaren tot een van de uitblinkers. Enkele uren daarvoor sprak Ten Hag al hoopgevende woorden.

"Hij moet nog een stuk fitter worden, maar dan wordt hij een kandidaat voor de basisopstelling", reageerde Ten Hag op de persconferentie op vragen over de toegevoegde waarde van Ihattaren bij het eerste elftal. "Hij heeft ongelofelijk goede en mooie kwaliteiten, daarmee kan hij bijdragen aan het spel van Ajax. Maar hij heeft ritme nodig zodat hij de volgende stappen gaat zetten. Daarom gaat hij ook spelen tegen De Graafschap.

Ihattaren stond tegen de Doetinchemmers in de basis en was enkele keren gevaarlijk, maar slaagde er niet in om zijn stempel te drukken met een doelpunt of een assist. Na een uur spelen werd de middenvelder naar de kant gehaald, misschien wel met het oog op de Eredivisie-wedstrijd van Ajax tegen AZ van komend weekend. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

In vijf Keuken Kampioen Divisie-duels was Ihattaren goed voor vier treffers en twee assists. Onlangs nam hij een hattrick voor zijn rekening tegen VVV-Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen