'Shock move: Man City wil Pogba wegkapen bij aartsrivaal'

7 mei 2022, 13:13

Engeland is in de ban van een mogelijk sensationele transfer komende zomer. Diverse Britse media, waaronder het doorgaans betrouwbare The Times, melden dat Manchester City van plan is Paul Pogba tot een overstap te verleiden. De Franse middenvelder beschikt over een aflopend contract bij rivaal Manchester United.

Na zes seizoenen lijkt Pogba te gaan vertrekken bij Manchester United, de club die hem in 2016 voor 105 miljoen euro even de duurste speler ter wereld maakte. United hoopte aan de hand van de van Juventus overgenomen krachtpatser weer mee te gaan doen om de landstitel, maar het lukte Pogba nooit om de torenhoge verwachtingen in te lossen.

Pogba wordt bij Manchester City gezien als de ideale opvolger van aanvoerder Fernandinho, wiens contract eveneens afloopt. Met zijn 35 jaar is de Braziliaan bovendien op zijn retour. Manchester City heeft echter forse concurrentie voor de 29-jarige middenvelder: ook clubs als Real Madrid en Juventus zien de komst van de Fransman zitten.

De controleur kwam dit seizoen vanwege blessureleed pas twintig Premier League-wedstrijden in actie. Daarin was hij wel goed voor één treffer en negen assists.

Lees ook: Transferweekje: Frenkie in ruildeal en leegloop bij PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen