BILD: Ajax-flop staat voor Duitse droomtransfer

7 mei 2022, 12:45

Borussia Dortmund leidt de race om de begeerde handtekening van Rasmus Kristensen. De Deense vleugelverdediger, die in het verleden bij AJax speelde, maakt dit seizoen indruk bij Red Bull Salzburg en wordt komende zomer mogelijk beloond met een droomtransfer.

Dat schrijft BILD. De 24-jarige vleugelverdediger maakte in 2019 de overstap van Ajax naar Salzburg. In Amsterdam groeide de back uit tot een van de miskopen onder het bewind van Marc Overmars. Nadat hij met Ajax in 2019 de beker veroverde ten koste van Willem II, besloot hij de overstap te maken naar de Oostenrijkse competitie.

Kristensen, die een contract tot de zomer van 2025 heeft bij Salzburg, is dit seizoen onbetwiste basisspeler bij de kampioen van Oostenrijk. De rechtsachter was in 26 competitieduels goed voor zeven doelpunten en zes assists. Bovendien deed hij alle acht de Champions Legue-duels mee en was hij in zes bekerduels goed voor drie treffers en drie assists.

Dat is ook Dortmund opgevallen. De Duitse topclub wil komend seizoen de aansluiting vinden met Bayern München en acht daarvoor defensieve versterkingen noodzakelijk.

Lees ook: Verweij sluit komst Slot naar Ajax uit en houdt vast aan Schreuder

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen