Haller ontkent geruchten over transfer naar Engelse top

7 mei 2022, 11:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Engelse media brachten Sébastien Haller de laatste weken geregeld in verband met een transfer naar Manchester United, waar de nieuwe coach Erik ten Hag de naam van zijn Ajax-spits op een verlanglijst zou hebben gezet. Daar is volgens de Ivoriaanse aanvaller echter niets van waar.

Haller en Ten Hag werkten bij FC Utrecht al succesvol samen en werden vorig jaar winter herenigd bij Ajax, dat een recordbedrag van 22,5 miljoen euro neertelde voor de spits. Ten Hag is duidelijk gecharmeerd van Haller en zou hem volgens geruchten ook mee willen nemen naa de Premier League, maar dat is de aanvaller niet van plan. "Haha, nee ik zal hem niet volgen", reageert Haller tegen de NOS. "Ik voel me goed hier bij de club en in de stad."

Toh gonst het al weken van de geruchten. Na zijn tien treffers in de groepsfase van de Champions League verscheen zijn naam op de verlanglijst van diverse clubs, waaronder Bayern München en Borussia Dortmund. "Als ik iets heb geleerd uit het verleden, is het dat je niet kunt plannen. We zullen zien wat er gebeurt of niet. Leef het leven, pak je kansen en geniet van elk moment. Dan zie je het wel."

Haller is bezig aan een mindere periode in het shirt van Ajax. Sinds maart staat de aanvaller droog. "De vorm is er. Ik moet alleen effectiever worden", constateert de spits. "Het is een kwestie van vertrouwen en dat komt op een natuurlijke wijze terug. Een kwestie van tijd, daar maak ik me geen zorgen om."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat moet ie bij de de engelse top ,als je bij die middenmoter niet een mee kon komen.Achter de bar in de kantine?.

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te licht voor de PL

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen