'PSG moet toch weer vrezen: ontmoeting Real en kamp-Mbappé'

6 mei 2022, 18:48

De transfersoap rond Kylian Mbappé heeft wederom een nieuwe wending gekregen. Donderdag leek hij zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain tóch te gaan verlengen, maar dat werd al snel ontkend door de moeder van de begeerde aanvaller. Een dag later lijkt het toch weer Real Madrid te worden dat de beste papieren heeft.

Dat kan althans geconcludeerd worden op basis van berichtgeving van RMC Sport. Het Franse medium weet namelijk dat er volgende week een afspraak op de planning staat tussen Real Madrid en het management van Mbappé. In de Spaanse hoofdstad zal Real toch weer een poging doen om de Fransman te verleiden tot een stap naar La Liga.

Heel anders waren de berichten nog een dag geleden. Le Parisien meldde toen juist een doorbraak richting een langer verblijf bij PSG. Er zou sprake zijn geweest van een principe-akkoord, maar de moeder van Mbappé kwam al snel met een reactie. "Er is geen principeakkoord met Paris Saint-Germain of een andere club. Hij krijgt complete rust om de beste keuze te maken, met respect voor alle betrokken partijen", werd ze geciteerd door transferexpert Fabrizio Romano.

Lees ook: Update: moeder Mbappé ontkracht nieuws over contract

Statistieken

Al het hele seizoen lang wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van Mbappé. Daar helpt het feit dat hij komende zomer transfervrij is uiteraard niet bij mee. Lange tijd leek het al zo goed als zeker dat hij naar Real Madrid zou vertrekken, maar inmiddels is de kans dat hij blijft weer net zo groot. Zijn statistieken leiden intussen niet onder al het getouwtrek. In de Ligue 1 staat hij na 32 wedstrijden op 24 goals en zestien assists; in de Champions League is dat zes goals en zes assists uit acht wedstrijden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elk jaar dat Mbappé in de Ligue 1 blijft voetballen is er één teveel. Hij verdoet daar echt zijn talent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen