Til zag 'gruwelijke' Marseille-fans en neemt Trauner op de hak

5 mei 2022, 23:40

Feyenoord heeft zich dankzij een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Olympique Marseille verzekerd van een plek in de finale van de Conference League. De Rotterdammers hadden op bezoek in Frankrijk aan de 3-2 overwinning van vorige week genoeg om de eindstrijd te bereiken. Middenvelder Guus Til kon zijn geluk niet op.

"Ik heb me eigenlijk niet eens beziggehouden met hoe we gespeeld hebben", jubelde de middenvelder na afloop voor de camera van ESPN. "De laatste vijf minuten werd het toch nog billenknijpen. Maar wat een wedstrijd. Na dertig minuten spelen namen we een beetje het initiatief, maar na rust werd het overleven voor ons. Toch hebben ze niet echt een heel grote kans gehad."

Til genoot van de indrukwekkende ambiance in het Stadio Vélodrome. "Het was echt fantastisch. De fans van Marseille zijn echt gruwelijk. Ze gooiden voor de wedstrijd ook nog een steen tegen onze bus, haha. Dan weet je al: zo'n wedstrijd gaat het worden."

Ook Gernot Trauner kreeg complimenten van de middenvelder. "Die Trauner heeft echt een magneet in zijn kop. Vooral verdedigend hoor, aanvallend kopt 'ie de bal altijd over", sloot Til af met een brede grijns.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen