Vreselijke beelden: Feyenoord-fans takelen bewusteloze man toe

5 mei 2022, 22:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opnieuw zijn schokkende beelden opgedoken van supportersgeweld in Marseille rond het Conference League-duel van Feyenoord. Op verschillende filmpjes is te zien hoe een weerloze waarschijnlijk Franse man maniacaal wordt toegetakeld door Nederlandse mannen, zo is hoorbaar op de achtergrond. De op de grond liggende man raakt na een steen in het gezicht bewusteloos en blijft roerloos liggen op de straten van Marseille.

Op de beelden is tevens te zien hoe de man daarna ook nog wordt geschopt. Naast het geweld is ook te zien hoe mensen de man uit de grote waterplas slepen, vermoedelijk om te voorkomen dat hij verdrinkt. Ook is hoorbaar hoe de hooligans worden opgeroepen om te stoppen met het geweld.

Het duel in Marseille is om negen uur begonnen. Feyenoord verdedigt tegen de huidige nummer twee van Frankrijk een 3-2 voorsprong. Op het spel staat een ticket voor de finale van de Conference League, die eind deze maand zal worden afgewekt in Tirana.

Zoals aangegeven zijn de beelden schokkend en niet voor iedereen geschikt om te bekijken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Smeerlappen. Tegen de muur ermee.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik keur alle geweld af laat dat duidelijk zijn maar, jij weet wat er aan vooraf ging want jij was erbij neem ik aan ??? Mafkees.Je hebt de beelden van de fransen met manchetten en andere messen ook gezien neem ik aan ..........maar ja je zal wel een jalourse sneuneus zijn.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al die mongolen mogen tegen de muur. Ongeacht welke clublogo er op een jasje zit. Allemaal uitschot wat niks toevoegd op maatschappelijke schaal. Mist niemand. En daar ben ik absoluut niet jaloers op. Weet je wat jaloers betekend?

Yensk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij de ikea zelf aankomen met wapens, vervolgens in marseille iemand zo laf met zn allen mishandelen, ( hebben ze ook een handje van, kijk maar naar picornie) niet zo schijnheilig doen, wapens daar kicken ze bij feyenoord op en niet zeggen dat het niet zo is want je weet het dondersgoed waarschijnlijk

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Luister ik ga voor het voetbal ,dus ga ik helemaal niet naar risicowedstrijden. En afspraken in weilanden etc , Joh ze doen maar ,laat ze elkaar maar afmaken daarvoor kom ik niet kijken.Dat zijn van beide kanten mensen die voor het geweld/sensatie komen, dat heeft niets met voetbal te maken ,alleen moet je niet oordelen als je niet weet wat er allemaal speelt dat is wat ik wil zeggen.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat boeit het wat er vooraf gaat? Dit slaat helemaal nergens op en die gasten mogen lekker lang brommen. Van beide kanten is het sneu. Nepsupporters.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen