Van Drongelen ontslagen uit ziekenhuis; geen ernstig letsel

5 mei 2022, 21:20

Voormalig Sparta-speler Rick van Drongelen heeft geen ernstig letsel opgelopen bij het verkeersongeval waarbij hij woensdag betrokken was en een persoon het leven liet. De inmiddels bij het Belgische KV Mechelen spelende verdediger heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

"We hebben contact met hem", citeert De Telegraaf een woordvoerder van Union Berlin, de Bundesliga-club die Van Drongelen dit seizoen verhuurt aan KV Mechelen, donderdag op een persconferentie. "Hij is erg verdrietig, maar we proberen hem op te vrolijken. Al moet je verdriet ook toelaten."

Het ongeluk gebeurde nabij het Zeeuwse Axel, toen de 23-jarige voormalige speler van Hamburger SV in de auto onderweg was naar de training van zijn club. De achttienjarige bestuurder van het andere voertuig dat bij het ongeluk betrokken was, overleed. De woordvoerder van Union Berlin laat weten dat Van Drongelen geen schuld heeft aan het ongeluk, maar de politie bevestigt dit nog niet. 

Van Drongelen verdedigt sinds de winterstop de kleuren vna Mechelen, dat hem uitkomst bood nadat hij bij Union Berlin amper nog aan bod kwam. In de zomer van 2017 verkaste Van Drongelen naar Hamburger SV, dat hem overnam van Sparta.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen