Update: moeder Mbappé ontkracht nieuws over contract

5 mei 2022, 22:31

Na maandenlange geruchten over een aanstaand vertrek van Kylian Mbappé, lijkt een grote twist aanstaande. De Franse steraanvaller lijkt zijn contract bij Paris Saint-Germain alsnog te gaan verlengen. De topscorer van de Ligue 1 heeft een principeakkoord bereikt over een lucratieve verlenging.

Dat meldt Le Parisien. De ouders en vertegenwoordigers van Mbappé zaten de afgelopen weken geregeld met elkaar om tafel in Doha om eventuele contractverlenging te bespreken. Lange tijd leek dat uitgesloten omdat Mbappé zijn zinnen zou hebben gezet op een gratis overstap naar Real Madrid, maar hij lijkt zich nu alsnog te hebben bedacht.

De aanvaller gaat zijn contract hoogstwaarschijnlijk met twee seizoenen verlengen. De Fransman ontvangt daarin jaarlijks een salaris van vijftig miljoen euro netto, plus ook nog eens een tekenbonus die honderd miljoen euro bedraagt. In het contract heeft PSG een optie voor een extra seizoen laten opnemen. Real Madrid is inmiddels op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen.

Mbappé was dit seizoen 24 keer trefzeker in de Franse competitie. In alle competities staat zijn teller dit seizoen op 35 treffers.

Update 22.30 uur:

De moeder van Kylian Mbappé heeft in gesprek met Fabrizio Romano ontkend dat er gesprekken gaande zijn over een nieuwe verbintenis. "Er is geen principeakkoord met Paris Saint-Germain of een andere club. Hij krijgt complete rust om de beste keuze te maken, met respect voor alle betrokken partijen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha, die gozer weet ook niet wat hij wil

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen