Marseille verrast met wijziging na domper in de Kuip

5 mei 2022, 20:28

Olympique Marseille begint donderdagavond met twee wijzigingen aan de halve finale van de Conference League tegen Feyenoord. Ten opzichte van vorige week nemen Duje Caleta-Car en Cedric Bakambu plaats op de reservebank. Vooral het passeren van eerstgenoemde lijkt een tactische keuze.

Caleta-Car werd afgelopen week in de Kuip, waar Feyenoord een 3-2 overwinning boekte, regelmatig op snelheid geklopt door de rappe en behendige aanvallers van Feyenoord. De Kroatische centrumverdediger kon niet voorkomen dat zijn directe tegenstander Cyriel Dessers twee keer tot scoren kwam. Daarom kiest Jorge Sampaoli voor middenvelder Boubacar Kamara in het hart van de defensie.

Lees ook: Met deze basiself jaagt Feyenoord op een plek in de ECL-finale

Daarmee kiest Sampaoli voor meer snelheid in zijn achterhoede. Daardoor komt er op het middenveld een plekje vrij voor Pape Gueye. Omdat aanvaller Bakambu eveneens genoegen moet nemen met een reserverol, krijgt ook Amine Harit een basisplaats tegen de bezoekers uit Rotterdam-Zuid.

 Bij de nummer twee van de Franse competitie is er dus net als vorige week geen plaats voor Arek Milik vanaf het beginsignaal. De oud-spits van Ajax is gepasseerd.

Opstelling Olympique Marseille: Mandanda - Rongier, Saliba, Kamara, Luan Peres - Gueye, Guendouzi, Gerson - Harit, Payet, Dieng

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen