Duidelijkheid Doan: géén akkoord, PSV zet in op hoge transfersom

5 mei 2022, 19:02

PSV'er Ritsu Doan heeft nog géén persoonlijk akkoord bereikt met FSV Mainz. Dat bericht verscheen donderdag in de Duitse media, maar werd later op de dag weerlegd door het Eindhovens Dagblad. De goed ingevoerde krant wist bovendien te melden dat PSV inzet op een hoge transfersom bij een vertrek van de Japanner.

Doan ligt bij PSV nog vast tot medio 2024, maar zou op de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs kunnen rekenen. Een daarvan is dus FSV Mainz, de nummer negen van de Bundesliga. De club zou volgens berichten uit Duitsland een bod van vier miljoen euro hebben uitgebracht, maar een dergelijk bedrag wordt door PSV 'niet serieus genomen'. 

Binnen PSV zou men van mening zijn dat de 23-jarige Doan in het afgelopen seizoen meer waard geworden is. Zijn avontuur in Eindhoven leek aanvankelijk al mislukt, maar dit seizoen werd hij - mede door de blessures bij Noni Madueke - steeds belangrijker in het elftal van Roger Schmidt. 

Hoewel de club hem dus niet zomaar voor elk bedrag zal laten gaan, wordt de komende transferwindow wel degelijk als een goed vertrekmoment gezien. Dit omdat hij nog een tweejarig contract heeft. Wordt hij niet verkocht, dan ligt het voor de hand dat PSV zal proberen om hem langer vast te leggen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen