Gio staat na overlijdensgeval voor cruciaal duel: "Moeilijke dag"

Gio staat na overlijdensgeval voor cruciaal duel: "Moeilijke dag"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 mei 2022 – Giovanni van Bronckhorst heeft zich met zijn Rangers FC niet optimaal kunnen voorbereiden op de beslissende return in de halve finale van de Europa League tegen RB Leipzig. Afgelopen dinsdag kregen spelers en stafleden namelijk het trieste nieuws te horen dat materiaalman Jimmy Bell op 69-jarige leeftijd is overleden. 

Van Bronckhorst schoof woensdag aan bij de persconferentie, waar het zoals te verwachten niet alleen over voetbal ging. "We zijn niet bezig geweest om de moed erin te houden", vertelde hij over de reactie van zijn ploeg op het slechte nieuws. "We waren allemaal geschokt. Het is voor ons allemaal een moeilijke dag geweest."

De voorbereiding op de return tegen RB Leipzig was daarmee even niet langer het belangrijkst. "Zoals je je kunt voorstellen, had iedereen het er zwaar mee. Daarom hebben we gisteren niet veel gedaan. We hebben op het trainingsveld gestaan, maar de sfeer was erg bedroefd", citeerde beIN Sports. 

Rangers FC - RB Leipzig
Wat de oud-Feyenoorder tegen Leipzig van zijn ploeg verwacht? "We zijn nog steeds in rouw, maar de mentaliteit van mijn spelers is de beste die ik ooit bij een van mijn teams heb gezien. Ik weet zeker dat we karakter zullen tonen en er alles aan doen om de finale te bereiken."

Daarvoor moet Rangers FC in eigen huis de 0-1 achterstand uit de heenwedstrijd zien weg te poetsen. De wedstrijd in Glasgow begint om 21:00 uur, tegelijk met de andere halve finale tussen Eintracht Frankfurt en West Ham United (Frankfurt won de heenwedstrijd met 1-2). 

Reacties

gerelateerd