BILD: Mazraoui heeft transfer naar Bayern definitief te pakken

5 mei 2022, 12:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-verdediger Noussair Mazraoui is vanaf komend seizoen speler van Bayern München. Dat meldde althans het Duitse BILD donderdagmiddag. Volgens de sporttak van de krant heeft hij zijn medische keuring bij Der Rekordmeister doorstaan en zal hij op korte termijn gepresenteerd worden.

Het leek er al lange tijd op dat München de nieuwe bestemming van Mazraoui zou worden, maar afgelopen week raakte de transfer in een stroomversnelling. Dit vanwege de berichten dat andere clubs - FC Barcelona en enkele Premier League-clubs werden genoemd - de Ajacied voor de neus van Bayern wilden wegkapen. Dat scenario zou de Duitse landskampioen nu dus voorkomen hebben.

Zoals bekend zal de 24-jarige Mazraoui Ajax deze zomer transfervrij verlaten. De Amsterdammers ontvangen dus geen transfersom voor zijn overstap, terwijl de back zelf wel een mooi salaris te wachten staat. Volgens BILD gaat het om een bedrag van acht miljoen euro. 

Gravenberch

Het lijkt er bovendien op dat Mazraoui niet de enige Ajacied is die volgend seizoen in het shirt van Bayern München zal spelen. Zo weet de Duitse krant dat ook de onderhandelingen over de komst van Gravenberch in een vergevorderd stadium zijn. Ook Jurriën Timber werd aan de club gelinkt, al hoopt Ajax daar een stokje voor te steken

Reacties

Frerinho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje jammer dat spelers zo vaak uit het contract lopen. Wel terecht, maar jammer voor de club. Een vervanger gaat veel kosten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen