Zeker twee Feyenoord-supporters aangehouden, één gewonde

5 mei 2022, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In Marseille is het in de nacht van woensdag op donderdag onrustig geweest. Er hebben volgens Franse media meerdere incidenten plaatsgevonden waarbij Feyenoord- en Olympique Marseille-supporters betrokken waren. De politie heeft tien aanhoudingen verricht. Zeker twee aanhangers van Feyenoord zijn ingesloten.

Gistermiddag doken de eerste beelden op van ongeregeldheden in de binnenstad van Marseille. Onder meer in de buurt van de oude haven kwam het tot een confrontatie tussen supportersgroepen. Op social media circuleren meerdere beelden van incidenten. Zo is er onder meer te zien dat fans elkaar met vuurwerk bestoken.

De politie heeft één Feyenoord-supporter aangehouden op verdenking van het gebruiken van geweld tegen een ambtenaar, de ander zou in het bezit zijn geweest van een mes en verdovende middelen. Aan de kant van Marseille zijn vijf supporters aangehouden. 's Nachts werden nog eens drie supporters gearresteerd, van wie het niet bekend is welke club zij aanhangen.

Feyenoord speelt donderdagavond de returnwedstrijd tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Het heenduel werd door de Rotterdammers met 3-2 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen