Noppert blijft ondanks medische keuring elders optie voor H'veen

4 mei 2022, 22:44

Andries Noppert is naar verluidt woensdag medisch gekeurd door SC Cambuur, maar sc Heerenveen heeft de hoop op de komst van de 28-jarige doelman niet opgegeven. In gesprek met de Leeuwarder Courant bevestigt technisch manager Ferry de Haan dat de keeper van Go Ahead Eagles nog in beeld is bij de Friezen.

Het is geen geheim dat Noppert bij zowel Cambuur als Heerenveen op het lijstje staat. Beide clubs zijn op zoek naar een nieuwe doelman voor volgend seizoen. Cambuur neemt over enkele weken waarschijnlijk afscheid van Sonny Stevens, terwijl Heerenveen woensdag bekendmaakte dat het contract van Erwin Mulder niet wordt verlengd.

Hoewel Noppert dicht bij een overgang naar Cambuur lijkt, staat hij ook nog op de radar bij Heerenveen. "Maar het moet allemaal passen en het moet van weerskanten allemaal goed voelen. Dat zijn wel zaken waar we ons wat betreft Andries nu mee bezig gaan houden. Uiteindelijk moeten kwaliteit en doorgroeimogelijkheden bovenaan staan", aldus De Haan.

Noppert is geboren in Heerenveen en genoot ook zijn jeugdopleiding in het Friese dorp. Nadat een doorbraak uitbleef, maakte hij de overstap naar NAC Breda. Ook daar kwam hij weinig aan spelen toe, waarna hij zijn carrière in Italië bij Foggia voortzette. Noppert keerde in 2019 bij FC Dordrecht terug op de Nederlandse velden en staat sinds ruim een jaar op de loonlijst bij Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen