'Paulo Dybala kan pikante overstap binnen Serie A maken'

4 mei 2022, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paulo Dybala staat voor een pikante overstap binnen de Serie A. De 28-jarige aanvaller van Juventus is volgens diverse Italiaanse media dicht bij een transfervrije overgang naar Internazionale. Het management van de Argentijnse voetballer ontkent dat Dybala een akkoord heeft bereikt met een andere club.

Het staat vast dat Dybala na dit seizoen vertrekt bij Juventus. In maart maakte de club uit Turijn bekend dat de aanvaller geen nieuw contract krijgt aangeboden. 'Na de komst van Dusan Vlahovic staat Dybala niet langer centraal in ons project', lichtte Juventus het besluit toe om afscheid te nemen van de Argentijn.

In Italië wordt beweerd dat Dybala dicht bij een overgang naar Internazionale is. De aanvaller zou vorige week zijn jawoord hebben gegeven aan de club uit Milaan. Jorge Antun, de zaakwaarnemer van Dybala, spreekt dat echter tegen. "Ik ontken dat er een overeenkomst is bereikt met welke club dan ook. Paulo focust zich op het einde van het seizoen."

Dybala staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Juventus. Met de Italiaanse topclub won hij onder meer vijf keer de landstitel. In het huidige seizoen kwam Dybala 35 keer in actie voor Juventus, waarin hij goed was voor veertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen