Einde seizoen voor Ryan Gravenberch; enkel in het gips gezet

4 mei 2022, 16:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Gravenberch heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax waarschijnlijk al gespeeld. De negentienjarige middenvelder heeft woensdag tijdens een training een enkelblessure opgelopen en zal volgens De Telegraaf dit seizoen niet meer in actie komen. De enkel van Gravenberch is in het ziekenhuis in het gips gezet, maar de ernst van de blessure lijkt relatief mee te vallen. Naar verwachting staat de Oranje-international zes weken aan de kant.

Gravenberch mist door de enkelblessure de laatste drie wedstrijden van het seizoen. Ajax treft nog AZ (uit), sc Heerenveen (thuis) en Vitesse (uit). De volgende keer dat de middenvelder in actie komt, draagt hij hoogstwaarschijnlijk het Ajax-shirt niet meer om de schouders. Gravenberch is namelijk dicht bij een overgang naar Bayern München.

Het is geen geheim dat Gravenberch naar Bayern München wil en de Duitse topclub hem wil overnemen van Ajax, maar een akkoord over de transfervoorwaarden zijn vooralsnog niet bereikt. Der Rekordmeister zou naar verluidt niet verder willen gaan dan zeventien miljoen euro vast en zes miljoen euro aan variabelen, terwijl Ajax meer geld verlangt.

Voor Gravenberch zal de teller bij Ajax vermoedelijk stoppen bij 103 officiële optredens in de hoofdmacht. De tienvoudig Oranje-international maakte op 23 september 2018 op zestienjarige leeftijd zijn debuut voor de Amsterdammers en is onder Erik ten Hag uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbaldier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet het ook zonder hem wel redden, zou je zeggen. Wel sneu voor Gravenberch natuurlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen