Schmidt haalt talenten bij selectie PSV voor cruciale eindfase

4 mei 2022, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roger Schmidt lijkt de talentvolle verdedigers Dennis Vos en Jenson Seelt voor de rest van het seizoen te hebben overgeheveld naar de hoofdmacht van PSV. De Eindhovenaren kampen met veel afwezigen en dus moet er geschoven worden in het Philips Stadion. Er staan nog drie wedstrijden op de planning.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat de kans groot is dat Vos (20) en Seelt (18) het seizoen afmaken bij het eerste elftal. Zij zaten allebei al vaker bij de selectie van Schmidt, maar wachten nog op hun eerste minuten in de hoofdmacht. Schmidt heeft echter weinig keuze, aangezien de vertrekkende trainer weinig opties heeft in zijn achterhoede.

Olivier Boscagli, Armando Obispo en Phillipp Mwene zijn namelijk geblesseerd en dus niet van de partij. Datzelfde geldt voor André Ramalho, die op zijn beurt wel wordt terug verwacht. Daarnaast moeten verdedigers Philipp Max en Jordan Teze aanstaande zondag oppassen. Zij zijn bij een gele kaart namelijk geschorst voor de volgende wedstrijd.

PSV heeft in de Eredivisie vier punten achterstand en moet in ieder geval zelf alles winnen om nog kans te maken op de landstitel. Dan is het hopen op meerdere misstappen van de Amsterdammers. De manschappen van Schmidt spelen zondag een uitwedstrijd tegen nummer drie Feyenoord. Daarna wacht in Eindhoven het duel met NEC Nijmegen. Het seizoen wordt in Zwolle afgesloten tegen PEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen