Van Drongelen betrokken bij dodelijk auto-ongeval

4 mei 2022, 14:29   Bijgewerkt: 4 mei 2022, 15:44

Rick van Drongelen is woensdagochtend betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval in het Zeeuwse Axel. De  achttienjarige bestuurder van de auto waar Van Drongelen mee in aanraking kwam is daarbij om het leven gekomen.

Dat is inmiddels door KV Mechelen, de club waar Van Drongelen momenteel voor uitkomt, bevestigd. "We willen ons medeleven betuigen met de familie van het slachtoffer", geeft sportief directeur Tom Caluwé aan in een eerste reactie op de website. "We vernamen dat het ongeval deze ochtend gebeurde, toen Rick onderweg was naar de training. Rick zelf is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen."

Medisch onderzoek zal de komende tijd meer duidelijk moeten brengen over de verwondingen van de centrale verdediger van de Belgische club. Volgens KV Mechelen ontbreken op dit moment nog details over het dodelijke ongeval. De Nederlandse politie doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het auto-ongeluk op de N258.

Van Drongelen maakte in de winterstop de tijdelijke overstap van 1. FC Union Berlin naar KV Mechelen. Bij de Duitse club kwam de oud-verdediger van Sparta te weinig aan spelen toe, waardoor hij werd verhuurd aan de nummer zeven van België.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen