'Cambuur lijkt strijd om Go Ahead-goalie te winnen'

4 mei 2022, 13:21

Andries Noppert wordt waarschijnlijk de nieuwe doelman van SC Cambuur. De club uit Leeuwarden gaat de 28-jarige sluitpost volgens Omrop Fryslân woensdag nog medisch keuren. Noppert was eerder ook op gesprek bij sc Heerenveen.

De doelman, geboren in Heerenveen, loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Go Ahead Eagles. Bij de Deventer club maakte hij dit seizoen een fantastische indruk, waardoor het niet gek is dat clubs zich bij het management van Noppert hebben gemeld. Cambuur lijkt de strijd om de doelman nu gewonnen te hebben.

Er was voldoende interesse voor Noppert, want hij kon ook gewoon bij Go Ahead blijven en is op gesprek geweest bij Heerenveen. Desondanks kiest hij toch voor de club uit Leeuwarden. Technisch manager Foeke Booy wil bij Omrop Fryslân nog niet al te veel kwijt over de mogelijke komst van de Friese doelman: "Ik kan het bevestigen noch ontkennen. Het loopt nog", aldus Booy. 

De mogelijke komst van Noppert hing al een tijdje in de lucht, aangezien eerste doelman Sonny Stevens lijkt te vertrekken bij de Leeuwarders. Stevens kreeg wel een aanbieding van Cambuur, maar vraag en aanbod bleek daarin te ver uit elkaar te liggen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen