'Ook Juve houdt Frenkie in de gaten, Dybala trekt naar Milaan'

4 mei 2022, 14:15

Juventus houdt de situatie van Frenkie de Jong bij FC Barcelona nauwlettend in de gaten. Mochten de Catalanen namelijk besluiten om de middenvelder van de hand te doen, hopen de Italianen op hun beurt toe te slaan. De Jong staat echter op meer verlanglijstjes.

De ex-speler van Ajax werd door het Spaanse medium Sport al gelinkt aan Manchester United en Bayern München. Juventus sluit zich volgens datzelfde medium nu aan in dat rijtje, al lijkt de vraagprijs van zeventig miljoen euro wel wat te hoog voor de club uit Turijn. De Jong is bezig aan zijn derde seizoen in het Camp Nou en dit seizoen gaat het niet bepaald soepel.

Toch moet het volgens Mundo Deportivo raar lopen wil De Jong deze zomer vertrekken. De speler is tevreden bij de club en trainer Xavi ziet hem als belangrijk onderdeel van zijn ploeg. Ondanks de teleurstellende resultaten behoort De Jong nog altijd tot zijn plannen. De Jong ligt nog tot medio 2026 vast bij Barcelona en kan dus niet zomaar vertrekken.

'Dybala blijft actief in de Serie A'

Paulo Dybala gaat op zijn beurt juist vertrekken bij Juventus. De 28-jarige aanvaller trekt de deur van het Allianz Stadium transfervrij achter zich dicht en gaat volgens La Gazzetta dello Sport naar Internazionale. Dybala heeft er zeven seizoenen op zitten in Turijn en werd het met de club niet eens over een nieuwe verbintenis. Daar lijkt Inter van te profiteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen