'Dumfries maakt indruk en mag dromen van stap naar Bundesliga'

4 mei 2022, 10:24

De naam van Denzel Dumfries prijkt op het wensenlijstje van Bayern München. De landskampioen van Duitsland is op zoek naar een nieuwe rechtsback en ziet de Nederlander als zeer geschikte optie. Dan moet er echter wel een zak geld worden opgestuurd naar Milaan.

Volgens het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport houdt Bayern meerdere rechtervleugelverdedigers nauwlettend in de gaten. Door de zwakke financiële situatie van Internazionale moeten de Italianen spelers verkopen. Om de nek van Dumfries zou naar verluidt een prijskaartje van zo'n 35 miljoen euro hangen. Het is de vraag of Bayern dat wil betalen.

De kampioen van de Bundesliga heeft zijn pijlen namelijk ook gericht op Noussair Mazraoui. Hij laat Ajax deze zomer transfervrij achter zich en Bayern heeft de beste papieren om hem gratis op te pikken in de Johan Cruijff ArenA. Mazraoui zou al persoonlijk rond zijn met de club uit Beieren, maar zijn handtekening staat nog altijd niet op papier in de Allianz Arena.

Dumfries is op zijn beurt bezig aan zijn eerste seizoen bij Inter, waar hij tot medio 2025 vastligt. De ex-speler van Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV heeft momenteel echter andere zaken aan zijn hoofd. Hij is met zijn werkgever verwikkeld in een hevige strijd om de landstitel en binnenkort ook nog eens de finale van de Coppa Italia tegen Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen