Van Dijk zag Liverpool zwalken: "Maar dat maakt geen reet uit"

4 mei 2022, 07:45

Virgil van Dijk is dolblij dat Liverpool opnieuw de finale van de Champions League heeft bereikt. De centrumverdediger had het echter samen met zijn ploeggenoten erg lastig op bezoek bij Villarreal. Uiteindelijk stelde de Engelse grootmacht toch orde op zaken in Spanje.

"Het scenario van de eerste helft, daar hadden we natuurlijk niet op gehoopt", vertelde aanvoerder Van Dijk na afloop voor de camera van VTBL. "Eigenlijk ging alles mis. Maar weet je wat het mooie is, het maakt helemaal geen reet uit. Ik ga voor de derde keer naar de finale in vijf jaar bij de club. Daar ben ik heel trots op. Het is weer een jongensdroom om daar te staan met deze groep."

Liverpool won vorige week al met 2-0, maar halverwege was de achterstand door Villarreal al weggepoetst. "De boodschap in de rust was om te gaan voetballen en tweede ballen te winnen. Je moet laten zien hoe graag je naar Parijs wilt. Als je de tweede helft ziet, was dat heel graag. Gelukkig is een wedstrijd in dit geval 180 minuten. Het waren voor ons heel belangrijke vijftig minuten in de tweede helft."

Van Dijk reageerde ook nog op de lovende uitlatingen van Michael Owen. "Dat is nogal een dingetje. Het is mooi dat iedereen zijn mening mag hebben. Maar wat kun je er mee doen? Vrij weinig. Lovende kritiek is altijd mooi, maar er zullen ook genoeg negatieve kritiek zijn. Daar moet je ook geen aandacht aan besteden. Ik speel mijn wedstrijden en wil belangrijk zijn. Dat gaat tot nu toe best goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen