'St. Juste kan loopbaan vervolgen in Portugese top'

3 mei 2022, 20:49   Bijgewerkt: 3 mei 2022, 20:56

Jeremiah St. Juste is op de verlanglijst van het Portugese Sporting CP verschenen. De voormalig verdediger van Feyenoord staat bovenaan de verlanglijst van de topclub, zo meldt het Duitse BILD. Het is niet bekend hoe de snelle verdediger zelf tegenover een transfer naar Zuid-Europa staat.

Sporting CP voert vergevorderde gesprekken met FSV Mainz over de 25-jarige verdediger, die nog een contract voor dertien maanden heeft bij de Duitse middenmoter. Als Mainz nog een transfersom voor de blessuregevoelige rechtspoot wil ontvangen, is een verkoop in de aanstaande transferwindow noodzakelijk. De club rekent namelijk niet op contractverlenging.

St. Juste werd afgelopen seizoen nog in verband gebracht met een overstap naar Borussia Dortmund, maar over interesse van de Duitse topclub schrijft de krant niet. Toch zijn er ook andere clubs in de markt. Mainz kan de verdediger desondanks voor een fraai bedrag van de hand doen. Een transfersom van tien miljoen euro lijkt niet onrealistisch.

Vanwege een slepende schouderblessure speelde St. Juste dit seizoen pas acht wedstrijden in de Bundesliga. Afgelopen seizoen maakte de verdediger veel indruk in Duitsland, waardoor hij zelfs debuteerde in de selectie van het Nederlands elftal. St. Juste speelde in het verleden voor SC Heerenveen en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet hij echt niet doen. Mooie stap binnen Duitsland maken, hij kan daar echt uitgroeien tot vaste international

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen