'Eerste teleurstelling voor Ten Hag een feit: toptalent zegt nee'

3 mei 2022, 18:01

De zoektocht van Manchester United naar een nieuwe spits heeft nog geen succes opgeleverd. De Engelse topclub, waar Erik ten Hag komend seizoen aan de slag gaat als nieuwe hoofdcoach, heeft een keiharde 'nee' gehoord van het toptalent Karim Adeyemi. Hij verkast liever naar de Bundesliga.

Dat meldt Sport 1. Ten Hag zag in Adeyemi de juiste versterking voor de spitspositie, maar kreeg slecht nieuws. De aanvaller van RB Salzburg wil komende zomer naar Borussia Dortmund verkassen. Daarmee zou hij het spoor van zijn voorganger Erling Haaland volgen. De Noorse topspits verruilde RB Salzburg eveneens voor een avontuur bij Dortmund.

De twintigjarige Adeyemi wordt internationaal beschouwd als een van de grootste aanvallende talenten. De drievoudig Duits international onderstreepte dat dit seizoen door in alle competities 21 keer trefzeker te zijn. In de Champions League liet de aanvaller het net driemaal bollen.

Ten Hag lijkt dus geen gebruik te kunnen maken van zijn kwaliteiten. Voor de Nederlandse coach zijn er echter nog voldoende gegadigden. Al maandenlang zingt de naam van Benfica-spits Darwin Nuñez rond op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen