Zenden verwacht geen finaleplek Feyenoord: "Gaan het lastig krijgen"

3 mei 2022, 17:08

Boudewijn Zenden betwijfelt of Feyenoord in staat is de finale van de Conference League te bereiken. De Rotterdammers deden vorige week donderdag nog goede zaken door de heenwedstrijd met 3-2 te winnen, maar volgens Zenden biedt dat geen garanties op een plek in de eindstrijd.

Feyenoord gaat komende donderdag op bezoek in Stadio Vélodrome, waar de spelers te maken zullen krijgen met een vijandige sfeer. "Ik weet niet of het ze nog een keer gaat lukken. Ik denk dat Feyenoord het lastig gaat krijgen en dat Marseille aan het langste eind gaat trekken. Ze winnen met 2-1 en gaan na verlenging of via een penaltyserie naar de finale", voorspelt Zenden in gesprek met Voetbal International, die tussen 2007 en 2009 bij Olympique Marseille speelde.

Volgens Zenden had het afgelopen week al heel anders kunnen uitpakken voor de Rotterdamse formatie. "Bij de laatste goal hadden ze wat geluk, al is dat ook de kracht van Dessers. Ik denk dat Marseille beter kan, ze speelden niet hun beste wedstrijd. Aan de andere kant had Alireza Jahankbakhsh ook de 4-2 kunnen maken en had het er heel anders uitgezien."

Afgelopen donderdag groeide Cyriel Dessers met twee doelpunten uit tot grote man bij Feyenoord, dat mede dankzij een treffer van Luis Sinisterra met 3-2 zegevierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen