Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Müller kan met nieuw contract gooi doen naar all-time record

Müller kan met nieuw contract gooi doen naar all-time record

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 mei 2022 – Thomas Müller heeft zijn contract bij Bayern München met een jaar verlengd. De Duitse middenvelder ligt nu tot medio 2024 vast bij de recordkampioen, waar hij in 2000 zijn eerste stappen zette toen hij binnenwandelde als jeugdspeler. Müller kan de komende jaren gaan jagen op een all-time record in München.

Müller speelde sinds zijn debuut in 2008 namelijk 624 wedstrijden in de hoofdmacht van Bayern München, waarmee hij de veldspeler met de meeste optredens namens de topclub is. Met zijn 624 duels zit hij nummer twee van het complete klassement, Oliver Kahn, op de hielen. De legendarische oud-doelman verdedigde in totaal 632 wedstrijden het doel van Bayern.

Met 670 wedstrijden voor Bayern München is Sepp Maier nog altijd all-time recordhouder. Onrealistisch lijkt het niet dat Müller de oud-keeper gaat achterhalen. Daarvoor heeft de Duits international namelijk nog slechts 46 wedstrijden voor nodig, waar hij mogelijk komend seizoen al in de buurt gaat komen.

Met 226 doelpunten moet Müller op de all-time topscorerslijst van de topclub alleen Gerd Müller en Robert Lewandowski voor zich dulden. Wel is Müller de speler die de meeste treffers voorbereidde bij de topclub: hij gaf 242 assists, zestig meer dan nummer twee Franck Ribéry. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd