Ancelotti staat open voor toekomstige rol als bondscoach Canada

Ancelotti staat open voor toekomstige rol als bondscoach Canada

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 mei 2022 – Carlo Ancelotti heeft min of meer het einde van zijn carrière als clubtrainer aangekondigd. Real Madrid is de laatste club die hij onder zijn hoede zal hebben. Voor een klus als bondscoach is hij daarna misschien nog wel te porren.

"Na Real Madrid zal ik waarschijnlijk met pensioen gaan", vertelt Ancelotti tegen Prime Video. "Maar als Real Madrid wil dat ik hier nog tien jaar blijf, dan blijf ik hier nog tien jaar", aldus de trainer, die afgelopen weekend met De Koninklijke de Spaanse titel veroverde.

Ancelotti overweegt zijn trainerscarrière af te sluiten als bondscoach. De Italiaan sluit uit dat hij het komende WK al een land leidt, maar over vier jaar zou hij wel aanwezig kunnen zijn op de eindronde. De Canadese ploeg is voor hem een optie omdat zijn vrouw uit dat land komt. "Waarom niet? Canada heeft een leuk team en is goed bezig."

Alaba
Met Real Madrid strijdt Ancelotti nog mee om de Champions League-winst. Woensdag spelen de Madrilenen de tweede wedstrijd van tweeluik met Manchester City. David Alaba is er dan niet bij. De Oostenrijkse verdediger kampt met een blessure en moet de tweede halve finale aan zich voorbij laten gaan.

Reacties

gerelateerd