Ten Hag stapt op goed moment in bij United: "Kan niet slechter"

3 mei 2022, 10:29   Bijgewerkt: 3 mei 2022, 13:00

Roy Keane denkt dat Erik ten Hag op een goed moment instapt bij Manchester United. Volgens de voormalig aanvoerder van The Red Devils heeft de 52-jarige Ten Hag bergen werk te verzetten op Old Trafford, maar valt er alleen maar winst te behalen.

Het doet Keane pijn dat Manchester United ook dit seizoen geen rol van betekenis speelt in de strijd om de Engelse titel. Er zit een gapend gat tussen de club uit Manchester en de top van de Premier League. Manchester City en Liverpool, die ook nog eens twee wedstrijden minder hebben gespeeld dan United, hebben een voorsprong van respectievelijk 25 en 24 punten.

"Het is lelijk dat, hoe je het ook bekijkt. Het is niet goed", steekt Keane van wal bij Monday Night Football van Sky Sports. "We weten dat Manchester United een lange weg moet afleggen om terug te keren in de top, maar er is gelukkig een weg terug. De nieuwe manager komt mogelijk op een goed moment, want slechter dan dit is volgens mij niet mogelijk. Het puntentotaal is wat mij denk ik zorgen baart. We hebben het over de wederopbouw van Manchester United, maar Liverpool en Manchester City gaan het in de zomer niet rustig aan doen. Zij gaan herinvesteren, nieuwe spelers binnenhalen en worden nog sterker."

Jamie Carragher vindt dat niet van Ten Hag kan worden verlangd dat hij van Manchester United binnen een mum van tijd de topclub van weleer maakt, maar denkt dat een paar jaar genoeg moet zijn om The Mancunians op de rails te krijgen. "Er wordt gesproken over vijf jaar. Iemand zei zelfs dat Liverpool en Manchester City een voorsprong van tien jaar hebben. Dat vind ik absolute onzin. Een topmanager moet een topclub binnen een paar jaar op het goede spoor krijgen. Dat wil niet zeggen dat Manchester United de titel of Champions League moet winnen, maar wel dat de club weer kan meedoen om de prijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen