Cristiano Ronaldo geeft duidelijk signaal af aan Erik ten Hag

3 mei 2022, 08:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United rekende maandagavond dankzij een doelpunt van Cristiano Ronaldo simpel af met Brentford (3-0). De Portugese aanvaller was na een uur trefzeker vanaf de strafschopstip in wat mogelijk zijn laatste wedstrijd op Old Trafford was. Na afloop gaf Ronaldo echter een signaal af waarmee hij lijkt te impliceren dat hij niet voornemens is te vertrekken.

Ronaldo beschikt bij Manchester United weliswaar over een contract dat nog één jaar doorloopt, maar de 37-jarige aanvaller wordt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek bij de Engelse grootmacht. De geruchten kunnen niet los worden gezien van de trainerswissel die aanstaande is. Erik ten Hag neemt na dit seizoen het stokje over van Ralf Rangnick en het is vooralsnog onduidelijk of Ronaldo in de plannen van de Nederlandse trainer voorkomt.

Ronaldo zelf lijkt aan te sturen op een langer verblijf op Old Trafford. Na afloop van de wedstrijd tegen Brentford had de Portugese aanvaller de camera's op zich gericht en van dat moment maakte hij gebruik door een duidelijke boodschap af te geven. "I'm not finished", riep hij, terwijl hij de supporters bedankte voor hun steun. "Ik ben nog niet klaar", is de Nederlandse vertaling van de uitspraak die de komende tijd nog veelvuldig zal worden besproken.

Ronaldo keerde afgelopen zomer terug naar Manchester United en was tot dusver goed voor 24 doelpunten in 38 wedstrijden. Met de Engelse topclub komt hij dit seizoen nog twee keer in actie: uit tegen Brighton & Hove Albion en uit tegen Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen