'Schmidt wil Mario Götze meenemen naar Portugal'

2 mei 2022, 23:19

Mario Götze kan zijn carrière vervolgen in de Portugese top. Benfica gaat op aanraden van de nieuwe coach Roger Schmidt een poging wagen om de Duitse middenvelder los te weken bij PSV. De goede band tussen de coach en de speler zorgt ervoor dat Benfica een kans heeft om Götze binnen te halen.

Dat meldt het Portugese A Bola. Afgelopen week werd officieel bekend dat Roger Schmidt een akkoord heeft bereikt over een transfer naar de Portugese topclub, maar de huidige oefenmeester van PSV ontkende dat. Toch lijkt niets een overstap van de Duitse coach naar Benfica te scheiden. In zijn kielzog neemt hij graag Götze mee naar Portugal.

Terwijl Schmidt met een groot deel van de selectie rouleert, gunt hij Götze vrijwel steevast een basisplaats. Fans van PSV zijn echter nog altijd niet overtuigd van de toegevoegde waarde van de middenvelder, die zich in 2014 tot wereldkampioen kroonde met de Duitse nationale ploeg. Dit seizoen staat de middenvelder op vier goals en vier assists.

De komst van Götze is geen uitgemaakte zaak voor Benfica. De Portugese grootmacht zal namelijk de portemonnee moeten trekken voor zijn diensten, omdat hij nog tot medio 2024 vastligt in Eindhoven. Bovendien behoort hij in de Eredivisie tot de grootverdieners.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Strik eromheen en wegbrengen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen