Deze ploegen treffen elkaar in play-offs KKD (als het zo blijft)

2 mei 2022, 17:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met nog één speelronde te gaan maken de meeste clubs in de Keuken Kampioen Divisie zich op voor de nacompetitie. In de play-offs mogen zeven Eerste Divisie-teams dromen van een ticket voor de Eredivisie. Hoe ziet het speelschema eruit? FCUpdate.nl zet de wedstrijden voor je op een rijtje, ervan uitgaande dat er geen wijzigingen meer plaatsvinden op de ranglijst.

Het schema voor de nacompetitie wordt bepaald aan de hand van de ranglijst. De best geklasseerde ploegen nemen het in de eerste ronde op tegen de slechtst geklasseerde ploegen. Achter het al gepromoveerde FC Emmen en FC Volendam staat FC Eindhoven op de knappe derde plaats. Voor Eindhoven wacht een tweeluik met nummer acht De Graafschap.

Nummer vier ADO Den Haag staat voor een affiche met NAC Breda, terwijl Excelsior en Roda JC eveneens een gooi gaan doen naar een plek in de volgende ronde. Daarin stroomt de nummer zestien van de Eredivisie pas in. Op dit moment zou PEC Zwolle nacompetitie moeten spelen, maar Sparta en Willem II loeren nog altijd op de play-offs-plek.

De winnaar van de wedstrijd tussen Roda JC en Excelsior neemt het in de halve finale op tegen de nummer zestien van de Eredivisie, terwijl de winnaars van de andere wedstrijden elkaar in een onderling duel treffen. Op 24 en 29 mei staan de finaleduels gepland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

NAC Breda zou wat betreft de achterban het mooist zijn, prachtige club

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen