'Sensatie op komst? Ronaldo kan terugkeren naar Real Madrid'

2 mei 2022, 19:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo kan komende zomer voor een van de grootste shocktransfers van de komende transferwindow zorgen. Volgens The Mirror overweegt Real Madrid de topscorer aller tijden terug te halen naar Santiago Bernabéu. De Portugees ziet een rentree zelf ook zitten.

Dat meldt de Engelse krant. Ronaldo ruilde Juventus afgelopen zomer in voor Manchester United en liet zien ook op 37-jarige leeftijd nog fenomenaal te zijn. De aanvaller was dit seizoen al 23 keer trefzeker, waaronder zeventien maal in de Premier League. Dat is extra knap omdat zijn ploeg dit seizoen matig presteert: United staat slechts op plaats zes.

Zijn uitmuntende prestaties hebben de beleidsbepalers van Real Madrid aan het denken gezet. De club waar Ronaldo uitgroeide tot de beste speler ter wereld, ziet in hem nog altijd een versterking voor komend seizoen. De club is ervan overtuigd dat Ronaldo een garantie voor doelpunten is. Mogelijk kan Real profiteren van de situatie bij Manchester United, waar Ronaldo mogelijk slachtoffer wordt van een gigantische schoonmaak die Erik ten Hag gaat doorvoeren.

In gesprek met Sky Sports was Ralf Rangnick nog lovend over de Portugese superster. "Hij heeft aangetoond hoe belangrijk hij voor ons is, maar we hebben duidelijk nieuwe spitsen nodig." Real Madrid kroonde zich afgelopen weekend tot landskampioen in La Liga. Zonder Ronaldo is Karim Benzema uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld.

Lees ook: Erik ten Hag sprak nog niet met Rangnick na transfer

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou echt geweldig zijn, maar ik ben bang dat het niet gaat gebeuren…

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen