Lampard verslaat met Everton 'zijn' Chelsea, ook Tottenham wint

1 mei 2022, 17:01

Everton heeft zondagmiddag een zeer belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie. Op Goodison Park wist Frank Lampard zijn grote liefde Chelsea met 1-0 te verslaan. The Toffees houden daardoor zicht op lijfsbehoud in de Premier League.

Everton is met Leeds United en Burnley in een ontzettend spannende degradatiestrijd verwikkeld. De ploeg van Frank Lampard verloor de laatste weken veel en moest daardoor een goed resultaat boeken tegen Chelsea. Lampard zag dat zijn ploeg tegen de club uit Londen slechts twintig (!) procent balbezit had, maar wel het meest effectief was.

Spits Richarlison zette de nummer achttien van de Premier League vlak na rust op voorsprong, waarna het voral tegenhouden was vooral Everton. Het was aan Jordan Pickford te danken dat het bij 1-0 bleef in Liverpool, want de Britse goalie hield zijn ploeg meerdere keren fantastisch op de been. Door de zege komt Everton op twee punten van Burnley en Leeds United te staan, maar heeft het nog wel één wedstrijd te goed.

Tottenham langs Leicester

In het eigen Tottenham Hotspur Stadium wist de Tottenham zondag relatief eenvoudig te winnen van Leicester City. Heung-Min Son was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de ploeg van Antonio Conte. De zege is voor de club uit Londen erg belangrijk, aangezien de Spurs nog volop met rivaal Arsenal aan het vechten ius voor plek vier, de plek die recht geeft op het felbegeerde Champions League-ticket.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen