Schmidt moet enorm puzzelen bij PSV: Guti achterin, 6 wissels

1 mei 2022, 13:24   Bijgewerkt: 1 mei 2022, 16:20

PSV-trainer Roger Schmidt heeft behoorlijk moeten improviseren zondagmiddag voor het duel met Willem II. Van de twijfelgevallen is alleen Mauro Júnior fit genoeg, waardoor het vooral achterin een enorme puzzel was. Middenvelder Erick Gutiérrez staat noodgedwongen zelfs in het centrum van de achterhoede. Verder staat Carlos Vincius in de punt van de aanvsal.

Dat heeft weer te maken met de blessures van onder meer Yorbe Vertessen en Mario Götze, waardoor Cody Gakpo niet in de punt van de aanval, maar aan de zijkant staat. Maximiliano Romero is de enige overgebleven serieuze andere optie voor Schmidt, maar de Argentijn begint dus op de bank. Dat is ook meteen eigenlijk de enige aanvaller die de Duitse coach kan inbrengen tegen Willem II. 

Achterin vormen Jordan Teze en Erick Gutiérrez het centrum van de achterhoede, omdat er behoorlijk veel verdedigers geblesseerd zijn. Júnior en Philipp Max zijn de backs in het elftal van Schmidt, die met Joey Veerman en Ibrahim Sangaré een aanvallend blok op het middenveld heeft staan. Bij Willem II ontbreekt Freek Heerkens net als Götze vanwege ziekte, terwijl Jizz Hoornkamp niet helemaal fit zou zijn en dus op de bank begint. 

Waslijst afwezigen PSV

De lijst afwezigen bij PSV is nog altijd erg groot: Vertessen, Fredrik Oppegard, Mario Götze, André Ramalho, Philipp Mwene, Ryan Thomas, Shurandy Sambo, Noni Madueke en Armando Obispo zitten nog altijd in de ziekenboeg. Op de bank zitten alleen Marco van Ginkel, Bruma en Joël Drommel als voorwaardig spelers van de A-selectie, verder zijn het spelers die niet vaak of nog nooit aan de aftrap stonden. 

Opstelling PSV: Mvogo; Mauro, Teze, Gutierrez, Max; Sangaré, Veerman; Doan, Gakpo; Zahavi en Vinícius

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dutch
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgend Seizoen Dante Vanzeir van Union

redacteur
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerste alinea, laatste woord. Aanval*

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen