Sampaoli looft na Slot ook Bosz: "Dit team is gemaakt voor de CL"

30 april 2022, 22:55

Jorge Sampaoli blijft complimenten uitdelen aan Nederlandse trainers. Waar hij zich eerder deze week lovend uitliet over Arne Slot deed hij zaterdag hetzelfde bij Peter Bosz. Olympique Marseille en Olympique Lyonnais staan zondagavond tegenover elkaar in de Ligue 1.

"Aan het begin van het seizoen was iedereen het erover eens dat Lyon het dichtst bij PSG stond qua kwaliteit in de selectie", begon Sampaoli op de persconferentie. "Misschien heeft de manager nog geen vastigheid gevonden in wat hij wil doen. Bosz heeft tijd nodig. Dat zeg ik omdat ik de teams van Bosz ken uit het verleden."

De Nederlandse trainer staat met Lyon op een achtste plaats, waar Marseille de nummer twee is in de Franse competitie. Wil Bosz met zijn ploeg kan maken op een Champions League-ticket, dan moet hij derde worden. Dat gat is tien punten met nog vier wedstrijden te gaan. Het lijkt onmogelijk, maar Sampaoli wil de komende tegenstander niet onderschatten. "Dit team is gemaakt voor de CL. Het gat is groot op de ranglijst, maar dat vind ik niet terecht. Ze hebben genoeg kwaliteit."

Peter Bosz gevleid

De trainer van Olympique Lyonnais is blij met de woorden van zijn collega. "Zulke woorden zijn belangrijk. Het is altijd interessant om te zien dat andere trainers zich verdiepen in andermans werk", vertelt de Nederlander kort op zijn eigen persconferentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen