Napoli houdt huis tegen Sassuolo en hoopt op falende Milanezen

30 april 2022, 16:55

SSC Napoli heeft zaterdagmiddag een dikke overwinning geboekt in de Serie A. De club uit Napels won in eigen huis met liefst 6-1 van middenmoter Sassuolo. Napoli zal daarom stiekem hopen op misstappen van koploper AC Milan en nummer twee Internazionale.

In het Stadio Diego Armando Maradona fungeerden de bezoekers als figurant. Na 21 minuten spelen stond er namelijk al een 4-0 tussenstand op het scorebord. De vroege openingstreffer van Kalidou Koulibaly werd namelijk al snel gevolgd door doelpunten van Victor Osimhen, Hirving Lozano en Dries Mertens. Daarmee was al snel de ruststand bereikt in Napels.

Na de rust deed Napoli het iets rustiger aan, al werden de toeschouwers nog wel op twee doelpunten getrakteerd. Mertens maakte zijn tweede en het slotakkoord namens de thuisploeg was voor Amir Rrahmani. In de absolute slotfase deed Sassuolo voor de statistieken nog wat terug. De eer van de bezoekers werd namelijk gered door Maxime Lopez: 6-1.

Door de overwinning houdt Napoli de derde plek in handen. De achtervolger heeft 70 punten en moet hopen op puntenverlies voor Inter (72 punten) en Milan (74 punten). De grootmachten uit Milaan kunnen de hoop van Napoli zondag weer aan diggelen schieten. Milan speelt namelijk thuis tegen Fiorentina, terwijl Inter een bezoekje brengt aan Udinese.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen