Prachtig nieuws uit Breda: NAC-trainer De Graaf schoon verklaard

29 april 2022, 23:25

NAC Breda-trainer Edwin de Graaf heeft dit weekend veel te vieren. Hij zag zijn ploeg vrijdagavond met 3-0 winnen van TOP Oss en viert zaterdag zijn 42e verjaardag, maar het allerbelangrijkste van alles: de coach is volledig schoon verklaard. 

In december 2021 bracht de club naar buiten dat de hoofdtrainer geopereerd moest worden aan een tumor. Toen al klonk het voorzichtig positieve geluid dat deze vroeg was ontdekt en daarom goed te behandelen was. Deze vrijdagavond kon De Graaf dus prachtig nieuws melden. "Ik ben helemaal schoon verklaard", bevestigde hij tegenover BN DeStem.

"Zoals jullie weten heb ik een zware tijd gehad met de behandelingen die ik heb gehad. Ik ben gisteren weer geweest en ik ben helemaal schoon nu. Extra feest", aldus de trainer, die vrijdag met gebak op de club verscheen. "Ik ben jarig, ben gezond en we hebben drie punten. Mijn weekend kan niet meer stuk."

NAC Breda

Op de feestelijke avond zag De Graaf zijn NAC ook nog met 3-0 winnen van TOP Oss, waarmee het zich steviger op plek acht vestigde. Die positie is cruciaal om de play-offs te halen en zo kans te blijven maken op promotie naar de Eredivisie. Daar kwam nog eens bij dat achtervolger De Graafschap met 1-1 gelijkspeelde tegen Jong PSV.

"We staan nu drie punten voor en met plus zes (doelsaldo, red.) op De Graafschap", zei De Graaf daar zelf over. "Er moeten heel gekke dingen gebeuren, wil je het niet halen. Maar we weten ook dat we eerder gekke dingen hebben gedaan, dus we moeten zorgen dat we het zelf afmaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen