Bosz is Feyenoord dankbaar na Europese zege op Marseille

29 april 2022, 18:30

Tussen de twee wedstrijden tegen Feyenoord door, speelt Olympique Marseille in de eigen competitie een mooi affiche tegen Olympique Lyonnais. Trainer Peter Bosz blikte vrijdag namens Lyon vooruit op dat duel en heeft de kraker in de halve finale van de Conference League uiteraard met interesse bekeken. 

"Feyenoord speelde gisteren erg goed", begon Bosz, die stelde dat de Rotterdammers hem hebben geholpen met zijn huiswerk voor zondag. "Ze toonden de zwakheden van Marseille. En we zagen ook hun sterke punten, vooral aanvallend. Ze blijven gevaarlijk met Payet die tussen de linies speelt."

Uiteraard was Marseille voor Bosz sowieso al geen onbekende. Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Lyon in een 2-1 overwinning voor zijn ploeg. "We hadden het toen in de eerste helft moeilijk, terwijl het in de tweede helft beter ging. Nu zullen we negentig minuten stabiel moeten zijn. Teams van Sampaoli spelen altijd met veel agressie en druk." 

Ligue 1

Met het einde van de competitie in zicht is Lyon de nummer acht van de Ligue 1 en zal de ploeg drie plekken moeten stijgen (dat gat is nu vijf punten) om in ieder geval Conference League-voetbal te halen. "Met vier wedstrijden te gaan valt er nog veel te winnen", zei Bosz. "We gaan naar Marseille om te winnen. Ik hoop dat we uit net zo spelen als we thuis deden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen