Borgtocht Greenwood verlengd, speler van FIFA 22 verwijderd

29 april 2022, 15:14

De borgtocht van Mason Greenwood is verlengd tot ten minste juni. De aanvaller van Manchester United heeft aanklachten van verkrachting en mishandeling tegen zich lopen. De talentvolle Engelsman zou zijn ex-vriendin hebben mishandeld, zo werd eerder bekend uit telefoonopnames.

De ex van de twintigjarige buitenspeler zorgde begin dit jaar voor een schokgolf voor de Engelse voetballerij door foto's van zichzelf te delen waarop duidelijk blauwe plekken te zien waren. Bovendien is in geluidsopnames te horen dat hij zijn ex-partner dwong tot het hebben van seks, terwijl de vrouw in kwestie daar zelf op dat moment niet voor open stond.

Greenwood werd ervoor verhoord door de politie, maar werd in februari op borgtocht vrijgelaten. Momenteel loopt er een onderzoek naar de aanvaller, waar de rechter dus meer tijd voor nodig denkt te hebben. Volgens de BBC wordt de periode van borgtocht zodoende verlengd tot midden juni. Manchester United heeft de aanvaller reeds uit de selectie gezet.

Greenwood werd onlangs door het populaire videospel FIFA verwijderd. De twintigjarige buitenspeler kan zodoende niet meer worden gebruikt in FIFA 22.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen