'Ten Hag heeft Dybala op de radar, Rashford naar concurrent?'

29 april 2022, 11:37

Erik ten Hag ziet in Paulo Dybala de gewenste nieuwe spits voor Manchester United. De Argentijnse aanvaller beschikt over een aflopend contract, waardoor hij na dit seizoen transfervrij de overstap kan maken naar een andere club. Grote kans dat de Premier League zijn volgende bestemming wordt.

Diverse Engelse clubs hebben namelijk oren naar de komst van de aanvaller van Juventus. Dybala staat volgens La Gazzetta Dello Sport bovenaan de verlanglijst van Manchester United, dat voor komend seizoen naarstig op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider. Cristiano Ronaldo heeft met zijn 37 jaar zijn beste jaren gehad, terwijl het contract van Edinson Cavani na dit seizoen afloopt.

Bovendien vertrekt een van de andere aanvallers op korte termijn naar de uitgang. Marcus Rashford zou volgens Engelse media in de belangstelling staan van Arsenal, dat bereid is een flinke transfersom neer te tellen voor de Engelsman. Rashford gold jarenlang als een van de grootste talenten van Engeland, maar kwakkelt dit seizoen met blessures en zijn vorm. Voor de eerste keer in jaren gaat hij niet de dubbele cijfers aantikken.

Manchester United speurt dus naar doelpunten. De Engelsen zullen zich afvragen of Dybala de sleutel is naar succes. De 28-jarige spits scoorde dit seizoen namens Juventus pas negen keer in de Serie A. Afgelopen seizoen stokte de teller op vier treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen