Ronaldo laat zich wederom zien aan Ten Hag tegen Chelsea

28 april 2022, 23:50

Cristiano Ronaldo (37) heeft zich maar weer eens laten zien aan Erik ten Hag voor het komende seizoen. De Portugese aanvaller schoot razendsnel na het openingsdoelpunt tegen Chelsea de gelijkmaker tegen de touwen uit een fraaie pass van Nemanja Matic, waarbij zowel de aanname als het afronden bijzonder fraai was. Het leverde The Red Devils op Old Trafford een puntje op waar ze weinig aan hebben (1-1).

Toch zal Ronaldo met een goed gevoel terugkijken naar het duel, aangezien hij voor de vijfde wedstrijd op rij een doelpunt maakte in de Premier League namens Manchester United. De laatste speler die dat lukte voor de Portugees was Robin van Persie in 2013, het jaar waarin Manchester United voor het laatst kampioen van Engeland werd.

Voor de titel speelt Ralf Rangnick met zijn elftal niet meer, maar in de strijd om Europees voetbal is elke punt meer dan welkom. Na de openingstreffer van Marcus Alonso leek het erop dat nummer drie Chelsea opnieuw voor een enorme domper zou zorgen bij Manchester United. Door de fraaie aanname en dito afronding bezorgde Ronaldo zijn ploeg echter een punt (zie onder), waardoor er nog enige uitzicht is op Europees voetbal. 

Lees ookCristiano Ronaldo bedankt Liverpool-fans voor prachtig gebaar

Ronaldo heeft zich daarmee opnieuw laten zien aan Ten Hag, die na dit seizoen een knoop zal doorhakken of hij verder gaat met de Portugese superster of niet. Met 23 doelpunten in 37 officiële wedstrijden is hij in elk geval weer op weg om clubtopscorer te worden dit seizoen bij Manchester United, waarmee hij zich in elk geval opnieuw laat zien. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen