'Groningen en Heerenveen strijden om supertalent Hammarby'

'Groningen en Heerenveen strijden om supertalent Hammarby'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 april 2022 – FC Groningen en sc Heerenveen zijn twee rivalen in de strijd om het laatste play-offticket in de Eredivisie, maar ook op de transfermarkt zijn ze in een onderlinge wedstrijd verwikkeld. Beide Eredivisie-clubs hebben namelijk belangstelling in Hammarby's supertalent Mayckel Lahdo.

Anders dan in de Eredivisie voor het play-offticket hebben de noordelijke clubs geen concurrentie van NEC en Go Ahead Eagles, maar is wel het Deense Århus ook geïnteresseerd in de negentienjarige linksbuiten, die dit seizoen doorgebroken is in Zweden. Dit seizoen staat de teller op zeven officiële wedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde. Eerder werd de aanvaller al verhuurd aan IKF Frej Täby, waarin hij ook een aardige indruk maakte.

Volgens Sportbladet staan er dus zeker drie clubs in de rij voor de aanvaller, die door scouts van nog meer clubs is bekeken. De interesse vanuit Heerenveen en Groningen zou volgens het medium 'zeer concreet' zijn. Het is niet bekend hoeveel geld er op tafel moet komen voor de buitenspeler, aangezien het onduidelijk is tot wanneer zijn contract doorloopt.

Lees ook: Heerenveen wil Emmen aftroeven in strijd om Dost

Lahdo kan verlengen
Zeker is wel dat sportief directeur Jesper Jansson van Hammarby probeert om Lahdo langer te binden, door zijn contract op te waarderen en te verlengen. In een recent interview met SportExpressen gaf Lahdo aan dat hij momenteel gelukkig is bij de koploper van Zweden. Maar of de interesse vanuit de Eredivisie of Denemarken daaraan nog iets verandert, werd hem destijds niet gevraagd. 

Reacties

gerelateerd