Snoei doet opvallende suggestie voor opvolging Kökcü

Snoei doet opvallende suggestie voor opvolging Kökcü

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

28 april 2022 – Orkun Kökcü lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. Door het mogelijke vertrek van de spelmaker, die dit seizoen één van de uitblinkers is bij Feyenoord, moet Feyenoord op zoek naar een geschikte opvolger. Mike Snoei adviseert Frank Arnesen om eens te gaan kijken in de Ligue 2.

"Ik denk dat Arnesen echt eens moet gaan kijken naar Branco van den Boomen", gaf Snoei aan bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Hij is nu met Toulouse in een loodzware competitie gepromoveerd naar de hoogste afdeling en wordt echt steeds beter", doelde de oud-trainer van onder meer De Graafschap op de statistieken van de spelmaker. Van den Boomen was alleen dit seizoen al goed voor twaalf doelpunten en 21 assists in 34 wedstrijden.

"In totaal is hij in zeventig wedstrijden bij veertig goals betrokken, dat is echt niet normaal", vervolgt Snoei zijn verhaal. Bij De Graafschap werkte de Rotterdammer eerder samen met Van den Boomen, waardoor hij de kwaliteiten van de middenvelder goed kent. De Brabantse spelmaker kwam destijds over van FC Eindhoven, maar liet Doetinchem door de Franse interesse ook alweer snel achter zich. Vanwege aan afkoopsom in zijn contract kon hij voor 350.000 euro, het bedrag dat De Graafschap eerder ook aan FC Eindhoven betaalde, vertrekken naar de Franse club.

Snoei vindt dat Van den Boomen, die is opgeleid bij Ajax, zich de laatste jaren ontzettend goed aan het ontwikkelen is. "Dat 'ie dit kan en zichzelf ook nog eens blijft verbeteren, is een reden om daar eens serieus naar te kijken." Mocht Feyenoord de tip van Snoei opvolgen, zal de club wel een transfersom moeten betalen voor de geboren Eindhovenaar. Het contract van Van den Boomen in Toulouse loopt door tot medio 2023.

Reacties

gerelateerd